Kiva, kun tulet mukaan!

Olet aina tervetullut mukaan toimintaamme! Mikäli haluat tukea ja vaikuttaa toimintaamme, voit myös liittyä jäseneksi tai kannatusjäseneksi täyttämällä jäsentietolomakkeen alla.

Jäsen

Pääset mukaan toimintaamme, saat ajankohtaista tietoa tapahtumista ja sinulla on äänioikeus yhdistyksen vuosikokouksessa.

Maksa vuosijäsenmaksu 10e yhdistyksen tilille: FI40 5271 0420 4884 06. Kirjoita maksun viestikenttään nimesi ja jäsenmaksu.

Kannatusjäsen (henkilö tai organisaatio)

Haluat tukea yhdistyksen työtä, mutta et halua olla tiiviisti mukana toiminnassa. Pidämme sinut ajan tasalla yhdistyksen toiminnasta, ja sinulla on läsnäolo- ja puheoikeus vuosikokouksessa. Tarjoamme myös muita etuja kannatusjäsenillemme mm. tapahtumissa.

Maksa haluamasi summa yhdistyksen tilille: FI40 5271 0420 4884 06. Kirjoita maksun viestikenttään nimesi ja kannatusjäsenmaksu.

  Nimi (pakollinen):

  Osoite:

  Postinumero:

  Postitoimipaikka:

  Puhelinnumero:

  Sähköposti:

  Jäsentyyppi:

  Antamalla tietoni hyväksyn niiden tallentamisen jäsenrekisteriin. Voit lähettää tietosi myös sähköpostitse osoitteeseen jasenrekisteri@ortmikaelry.fi tai tuomalla tiedot Mikkelin ortodoksiselle kirkolle tai yhdistyksen hallituksen jäsenille!

  Tutustu pdf-muotoiseen jäsenrekisteriin: Rekisteriseloste_ortMikaelry